Projekt- és Csapatvezetés Érthető Nyelven

Renitens Konzulens

Renitens Konzulens

Ingyenes Projektmenedzsment és Vezetőképző Webinar?

Szavazz, hogy miről szeretnél hallani!

2019. november 09. - Renitens Konzulens

Sziasztok!

Ahhoz, hogy egy kicsit közelebb hozzam az olvasóimhoz a projektmenedzsment és vezetőképző témákat, szeretném felajánlani egy ingyenes internetes webinar lehetőségét. Az előadás max 1 órás, internetes webinar formában történne, természetesen ingyenes és a végén lesz idő kérdésekre is.

webinar.jpg

Te az otthonod vagy az irodád kényelmében, egy kávé mellett figyelsz, én a többiról gondoskodom :) Hát nem hangzik jól? Akkor figyelj : Az alábbi témákat javasolom, természetesen kommentben lehet beírni, hogyha valami egyéb témában is meghallgatnátok. A további lépésekről és a szavazás kimeneteléről a Highfield Consulting facebook oldalán lehet tájékozódni, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy kövessetek ott is. 

highfield.png

A bejegyzés trackback címe:

https://highfieldconsulting.blog.hu/api/trackback/id/tr3415298458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása